κάποιος να με φυλάει


Τί κοινό έχουν ο Μάικλ Τζάκσον με την Μπόνι Τάιλερ, τον τραγουδιστή των Ντουράν Ντουράν και την Νταϊάνα Ρος; Μα φυσικά εμπιστεύονται την προσωπική τους ασφάλεια στον ίδιο επαγγελματία σωματοφύλακα! Ακούστε πως έχει το πράγμα: Εκεί που απολαμβάναμε σ' ένα σοκάκι του Μπέιογλου, ένα ωραίο ντουρούμ με κομματάκια αρνίσιας καρδούλας στα κάρβουνα (!), τα μασουλητά μας διέκοψε ένας ογκώδης γκριζομάλλης κύριος, ο οποίος πριν προλάβουμε να κατεβάσουμε την μπουκιά μας, είχε ήδη ανοίξει διάπλατα μπρος στα έκπληκτα μάτια μας το πορτφόλιο του.


Ο ίδιος δεν ταξίδεψε ποτέ εκτός Τουρκίας, παρά μόνο ανέλαβε υπό την προστασία του τους ανωτέρω διεθνείς σταρ του πενταγράμμου και όχι μόνο, μιας και το πελατολόγιό του διανθίστηκε με παίχτες του NBA, πολιτικούς και ηθοποιούς του Χόλιγουντ (βλ. Τζον Τραβόλτα), όταν αυτοί επισκέφτηκαν την χώρα. 


Έχει 5 νταν στο κουγκ φου, 10 στο Ζίου Ζίτσου και 15 στο Αϊκίντο. Μάλλον δεν τα θυμάμαι καλά, αλλά όποτε τον ρωτούσα, μου λεγε κι άλλα νούμερα! Μας διαβεβαίωσε ότι το παν είναι η τεχνική κι όχι η δύναμη, κάνοντάς μας επίδειξη χειραψίας που μ' ένα κρακ σπας τον αντίχειρα του εχθρού στο άψε σβήσε, με ένα "φιλικό" ζούληγμα στον ώμο, τον αφήνεις άνετα σακάτη κτλ. Είμαστε όλοι τυχεροί που ο γράφων μπορεί ακόμα να χτυπάει τα πλήκτρα του υπολογιστή, λίγο έλειψε να μ' αφήσει κατάκοιτο. Η οικειότητα που αισθάνθηκε κατευθείαν με την πάρτη μας δε, ήταν αξιοσημείωτη. Μας προέτρεπε να του πιάνουμε τα μούσκουλα, να του δίνουμε τσιμπιές στο στήθος και μπουνάκια στους μηρούς για να δούμε πόσο "πέτρα"¨είναι! Ναι, ναι, ναι. Αισθανθήκαμε τόσο αμήχανα τόσο όσο μπορείτε να φανταστείτε!


Το όνομά του, ο μπόντιγκαρντ το κράτησε κρυφό. Πριν όμως μας αποχαιρετήσει, μετά από ένα ολόκληρο μισάωρο που μας έβαζε να τον μπαλαμουτιάζουμε,  μάς αποκάλυψε την επόμενη διάσημη πελάτισσα του. Και το όνομα αυτής...Γούιτνεϊ.

4 comments:

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης said...

αχαχαχα ρε Αγγελή, αυτός δεν πρέπει να πάει για bodyguard! Πρέπει να διαγωνιστεί για το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! Μας μηδένισες, βραδιάτικα.

grigoris said...

ένα ωραίο ντουρούμ με κομματάκια αρνίσιας καρδούλας στα κάρβουνα (!),
ένα ωραίο ντουρούμ με κομματάκια αρνίσιας καρδούλας στα κάρβουνα (!),
ένα ωραίο ντουρούμ με κομματάκια αρνίσιας καρδούλας στα κάρβουνα (!),.......
μετά έρχονται τα παΙδάκια και τα μυαλά στα κάγκελα

Vam33 said...

xaxaxaxa τέλειο!

Angelis said...

Σ.Π.Ρ.

έβλεπα κι εγώ το πρήξιμο στο μπούτι, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο..καλό!
Χεεχεχεχεχε!!

Γρηγόρη,

Το 'ξερα!!!

Vam,

Ακόμα γελάω κι εγώ:)))

Related Posts with Thumbnails