Χριστός Ανέστη τσοτζουκλάρ!


Ναι, είναι αλήθεια! Ο Μεγάλος έκανε πάλι το θαύμα του! Γκρέμισε τις Πύλες του Άδη με απόλυτη επιτυχία και φέτος. Χριστός Ανέστη! 

 

Όσοι μένουμε στην Πόλη, έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο λαμπρό γεγονός σε πάνω από 20* εκκλησιές. Τις προηγούμενες χρονιές δώσαμε τα Φιλιά της Αγάπης στην Αγία Τριάδα της πλατείας Τάξιμ, χθες το βράδυ όμως επιλέξαμε κάτι πιο ήρεμο και σίγουρα πιο ατμοσφαιρικό: την γκόθικ μονή της Ευαγγελίστριας στους Πρόποδες των Ταταύλων.

 

Την Ευαγγελίστρια προτίμησαν και πολλοί Αφρικανοί Χριστιανοί (μάλλον Κόπτες;), δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στον εορτασμό.


Για διέστε τα προστατευτικά χαρτονάκια των λαμπάδων που βρήκαμε, δε μοιάζουν με τον πίνακα που χρησιμοποιεί ο οφθαλμίατρος για να εξετάσει τη μυωπία μας;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


Η Σταυριανή στραπατσαρίστηκε κατά κράτος από την Ελένη, όπως κι εγώ απ' τον Ουμούτ. Η κωλοφαρδία των μουσαφίρηδων βλέπετε.

 

Πάρτε και το βιντεάκι με το Χαρμόσυνο μήνυμα και φυσικά τις πιο θερμές ευχές μου! Η Ανάσταση, είτε πνευματική, είτε οποιασδήποτε φύσης είναι σπουδαίο πράμα. Το πιο σπουδαίο, εδώ που τα λέμε:)


Εσείς πώς περάσατε; Γιατί δε μου στέλνετε και τη δική σας Λαμπριάτικη ανταπόκριση;

* πηγή: Απογευματινή Κωνσταντινούπολης

4 comments:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ said...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!

Tanya said...

Χριστός Ανέστη!!
Ανταπόκριση από Μυτιλήνη:..ξεπαγιάσαμε την Μ. Παρασκευή στον επιτάφιο αλλά αποζημιωθήκαμε με τις ηλιόλουστες μέρες που ακολούθησαν! :-)
(πολύ μου άρεσε ο χαρακτηρισμός του ναού γκόθικ!!Πού το σκέφτηκες βρε θηρίο;;)

Maria Hinni said...

axx axxx....pali egw leipw ap to glentiii!!! den pernaei ki autos o kairos na r8w epitelous! aman pia!! ps="δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στον εορτασμό" mporei kallista na xaraktiris8ei ews kai ratsistiko sxolio...mouahahahahahhaha!!!!!

Anonymous said...

Αληθώς Ανέστη!
Λία

Related Posts with Thumbnails